7 Eylül 2009 Pazartesi

Hardal



Doğrusu hardal diye bir konu açıldığında benim aklıma Kadıköy iskele meydanında sosisli yediğimiz Cem Büfe geliyor. Sosislerin üzerine sürdüğü koyu bej rengi insanın tüm sinüslerini hissetmesine vesile olan bu hardal çocukluktan beri yer etmiş bizde. Ne zaman hardal ile haşır neşir olsam hep o lezzeti arıyorum. Yeni çıkan ıvır zıvır paketli hardallar bu anlamda beni hiç tatmin etmiyor; çünkü hardaldan çok sirke, şeker ve tuz bombardımanı ile hardalın tadı es geçilmişe benziyor. Hardal gibi hardal yemek için Delizia Bekri Tip Hardal tamamdır. Bence EN LEZZETLİSİ.

1 yorum:

  1. Kızarmış patates ile özdeşleştirdiğim ve vazgeçmediğim lezzetlerden biridir hardal.Delizia bence de tamamdır.

    YanıtlaSil